top of page

Integritetspolicy

På evaurbanovics.com, tillgänglig från https://www.evaurbanovics.com/, har vi åtagit oss att skydda våra besökares integritet. Detta sekretesspolicydokument beskriver de typer av information som samlas in, lagras och används av evaurbanovics.com.

I denna policy hänvisar "vi", "oss" och "vår" till evaurbanovics.com.

Om du har ytterligare frågor eller behöver mer information om denna integritetspolicy, tveka inte att kontakta oss påinfo@evaurbanovics.com.

Denna integritetspolicy gäller endast för våra onlineaktiviteter och är giltig för besökare på vår webbplats med avseende på den information som de delat och/eller samlar in på vår webbplats. Denna policy är inte tillämplig på information som samlas in offline eller via andra kanaler än denna webbplats.

Samtycke

Genom att använda denna webbplats godkänner du härmed villkoren i denna integritetspolicy.

Information vi samlar in

Vi samlar in, lagrar och använder följande information:

  • Information du ger när du kontaktar oss med hjälp av kontaktformuläret på vår webbplats, inklusive men inte begränsat till ditt namn, e-postadress och telefonnummer

  • Information i alla former av kommunikation skickar du till oss via e-post eller webbplatsen, inklusive dess innehåll och metadata

  • All annan information du skickar till oss

  • Personuppgifter i form av stillbilder och filminspelningar

  • Information som genereras när du använder vår webbplats, inklusive när, hur ofta och under vilka omständigheter du använder den. För mer information, se ​Loggfiler.

Loggfiler

Vår webbplats finns på Wix.com-plattformen. Wix.com tillhandahåller onlineplattformen som tillåter oss att sälja tjänster till dig. Din data kan lagras genom Wix.coms datalagring, databaser och de allmänna Wix.com-applikationerna. De lagrar dina data på säkra servrar bakom en brandvägg. 

Vi följer en standardprocedur för att använda loggfiler. Dessa filer loggar besökare när de besöker webbplatser. Alla värdföretag gör detta och är en del av värdtjänsternas analys. Informationen som samlas in av loggfiler inkluderar IP-adresser (Internet Protocol), webbläsartyp, Internetleverantör (ISP), datum- och tidsstämpel, referens-/utgångssidor och möjligen antalet klick. Dessa är inte kopplade till någon information som är personligt identifierbar. Syftet med informationen är att analysera trender, administrera webbplatsen, spåra användares rörelser på webbplatsen och samla in demografisk information.

Hur din information används

Den insamlade informationen används för följande ändamål:

  • För att kommunicera med dig direkt

  • För att skicka kontrakt, fakturor och betalningspåminnelser till dig och ta ut betalningar från dig

  • För att uppfylla faktureringsskyldigheter

  • För att förbättra, anpassa och utöka vår webbplats

  • För att förstå och analysera hur du använder vår webbplats

  • För att hålla vår webbplats säker och förhindra bedrägerier

  • För att hantera förfrågningar och klagomål från eller om dig som rör vår webbplats

  • Andra användningsområden.

​Hur länge din information lagras

Personuppgifter som vi behandlar för något ändamål bevaras inte längre än vad som är nödvändigt för det specifika ändamålet.

RAW-versionen av stillbilder och filminspelningar lagras i 6 månader.

Avslöjande

Vi kommer inte, utan ditt uttryckliga samtycke, att tillhandahålla din personliga information till någon tredje part för deras eller någon annan tredje parts direktmarknadsföring.

Vi kan avslöja dina personuppgifter för att fastställa, utöva eller försvara våra juridiska rättigheter (inklusive tillhandahållande av information till andra i syfte att förebygga bedrägeri och minska kreditrisken), eller för att skydda dina vitala intressen eller en annan fysisk persons vitala intressen.

GDPR Dataskyddsrättigheter

Vi vill se till att du är fullt medveten om alla dina dataskyddsrättigheter. Varje användare har rätt till följande:

  • Rätt till tillgång – Du har rätt att begära kopior av dina personuppgifter.

  • Rätten till rättelse – Du har rätt att begära att vi korrigerar all information som du anser är felaktig. Du har också rätt att begära att vi kompletterar den information du anser är ofullständig.

  • Rätt till radering – Du har rätt att begära att vi raderar dina personuppgifter, under vissa förutsättningar.

  • Rätten att begränsa behandlingen – Du har rätt att begära att vi begränsar behandlingen av dina personuppgifter, under vissa förutsättningar.

  • Rätt att invända mot behandling – Du har rätt att invända mot vår behandling av dina personuppgifter, under vissa förutsättningar.

  • Rätten till dataportabilitet – Du har rätt att begära att vi överför de uppgifter som vi har samlat in till en annan organisation, eller direkt till dig, under vissa förutsättningar.

Om du gör en förfrågan har vi en månad på oss att svara dig. Om du vill utöva någon av dessa rättigheter, vänligen kontakta oss.

Dessa rättigheter är föremål för vissa begränsningar och undantag. För mer information, sehttps://edpb.europa.eu/our-work-tools/general-guidance/gdpr-guidelines-recommendations-best-practices_en.

CCPA-sekretessrättigheter

Enligt CCPA, bland andra rättigheter, har konsumenter i Kalifornien rätt att:

  • Begär att ett företag som samlar in en konsuments personuppgifter avslöjar de kategorier och specifika delar av personuppgifter som ett företag har samlat in om konsumenter.

  • Begär att ett företag raderar eventuella personuppgifter om konsumenten som ett företag har samlat in.

  • Begär att ett företag som säljer en konsuments personuppgifter inte säljer konsumentens personuppgifter.

Om du gör en förfrågan har vi en månad på oss att svara dig. Om du vill utöva någon av dessa rättigheter, vänligen kontakta oss.

Barninformation

En annan del av vår prioritet är att lägga till skydd för barn när de använder internet. Vi uppmuntrar föräldrar och vårdnadshavare att observera, delta i och/eller övervaka och vägleda deras onlineaktivitet.

Vi samlar inte medvetet in någon personlig identifierbar information från barn under 13 år. Om du tror att ditt barn har lämnat denna typ av information på vår webbplats, rekommenderar vi starkt att du kontaktar oss omedelbart och vi kommer att göra vårt bästa för att snabbt ta bort sådan information från

våra rekord.

Småkakor

En cookie är en fil som innehåller en identifierare som skickas av en webbserver till en webbläsare och lagras av webbläsaren. Identifieraren skickas sedan tillbaka till servern varje gång webbläsaren begär en sida från servern. Liksom alla andra webbplatser använder denna webbplats också cookies. Dessa cookies används för att lagra information inklusive besökarnas preferenser och de sidor på webbplatsen som besökaren besökte eller besökte. Informationen används för att optimera användarnas upplevelse genom att anpassa webbsidans innehåll baserat på besökarnas webbläsartyp och/eller annan information.

För mer information, se Allt om cookies.

Cookies som vi använder

Följande cookies används på vår webbplats:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

​Hantera cookies

De flesta webbläsare tillåter dig att vägra acceptera cookies och ta bort cookies. Metoderna för att göra det varierar från webbläsare till webbläsare och från version till version. Du kan dock få uppdaterad information om blockering och radering av cookies via dessa länkar:

Blockering av alla cookies kommer att ha en negativ inverkan på användbarheten av många webbplatser. Om du blockerar cookies kommer du inte att kunna använda alla funktioner på vår webbplats.

Du kan hantera dina preferenser för användningen av cookies på vår webbplats.

Tredjepartscookies

Vår webbplats innehåller hyperlänkar till och detaljer om tredje parts webbplatser. Vår integritetspolicy gäller inte andra annonsörer eller webbplatser. Vi har ingen kontroll över och är inte ansvariga för tredje parts policyer och praxis. Därför råder vi dig att konsultera respektive policy för dessa tredjepartswebbplatser för mer detaljerad information.

Uppdateringar av sekretesspolicy

Vi förbehåller oss rätten att ändra denna integritetspolicy när som helst, så vänligen granska den ofta. Ändringar och förtydliganden träder i kraft omedelbart efter att de publicerats på webbplatsen. Om vi gör väsentliga ändringar i denna policy kommer vi att meddela dig här att den har uppdaterats, så att du är medveten om vilken information vi samlar in, hur vi använder den och under vilka omständigheter, om några, vi använder den. 

Frågor och förfrågningar om din kontaktinformation

Om du inte vill att vi ska behandla dina uppgifter längre, vänligen kontakta oss på info@evaurbanovics.com. Om du vill komma åt, korrigera, ändra eller radera någon personlig information vi har om dig, vänligen kontakta oss på info@evaurbanovics.com

bottom of page